Reseptit
Jos minun olisi pakko valita yksi ja ainoa ruokalaji brunssille, se olisi ehdottomasti Eggs Benedict. Ruokalajin kerrotaan saaneen alkunsa erään hotellin asiakkaan mukaan, joka halusi aamuisin kananmunansa leivällä, pekonin, uppomunan ja holladaisekastikkeen kera. Halkaistun sämpylän päälle kasattavia täytteitä voi kuitenkin vaihdella mielin...
Hokkaido milk bun - maailman pehmein sämpylä
Jos leivot elämässäsi yhden kerran sämpylöitä, leivo tämä. Äärettömän pehmeä ja ilmava hokkaido milk bun sämpylä on helppo valmistaa, miellyttävä käsitellä ja sämpylänä monikäyttöinen. Kokeile kerran ja jäät koukkuun.
Nachopelti
Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja tämäkin legendaarinen penkkiurheiluvuoka tunnetaan ainakin Nachopeltinä, nahoplatena tai nachoplatterina. Tänään on Super Bowl-ilta joten ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kattaa sohvapöydälle täpötäysi pellillinen nachoja, muutamat hot wingsit ja kenties pari olutta.
Tomaatti-Mozzarella piirakka
Jäikö joululta pakkaseen torttutaikinaa? Sama täällä ja tässä hyvä resepti jolla hankkiutua pakkastaikinoista eroon. Samaan aikaan raikas ja tukeva, maukas ja juustoinen tomaattipiiras sopii vaikka lounaaksi tai iltapalaksi. Yhdestä torttutaikinalevystä saa pienellä kaulimisella tehtyä piiraan hyvin esimerkiksi blinipannuun.
Fish & chips
Tempura taikinalla paneroidut turskan seläkkeet ja itse tehdyt rapeat ranskalaiset Heston Blumenthalin tyyliin sekä majoneesikastike.
Burgundin pata
Lämmittävä talvinen pataruoka, joka valmistuu uunissa sillä aikaa kun olet hiihtoladulla tai pulkkamäessä.
Amerikkalaiset pannukakut
Ihanat pienet pannukakkuset sopivat erinomaisesti brunssille, jälkiruoaksi tai vaikka vain välipalaksi.